SPECIALISTISCHE reiniging

Glas en gevelonderhoud

De gevel van uw woning of bedrijfspand is de eerste indruk die uw bezoeker krijgt. Denk hierbij aan het reinigen van uw ramen, gevel, dakgoot, of kozijnen. Op deze manier voorkomt u achterstallig onderhoud en verlengt u de levensduur van het exterieur. Van het reinigen van uw dakgoot tot het verwijderen van raamfolie: al uw klussen rondom uw huis of bedrijfspand realiseert antonio voor u!

Glasbewassing

Het schoonmaken van uw ramen en kozijnen is een vak apart. Onze glazenwassers lappen uw ramen zowel binnen- als buiten, reinigen uw kozijnen en wassen zelfs grootschalige glazen objecten. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en leveren de beste kwaliteit. De ladders en hoogwerkers voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Zo weet u zeker dat u straks met een gerust hart weer naar buiten kunt kijken.

Gevelonderhoud

De gevel van uw woning of bedrijfspand is de eerste indruk die uw bezoeker krijgt. Met de juiste behandeling van de gevel heeft u jarenlang plezier van uw investering. De shining makers van antonio zorgen voor een mooie uitstraling van uw pand en duurzaam behoud van uw gevel op lange termijn.

Gevelreiniging antonio shining places Arnhem

DaKGOOTREINIGING

Regelmatig uw dakgoot reinigen is de beste manier om een verstopte dakgoot en waterschade te voorkomen. Onze vakmensen reinigen uw dakgoten, professioneel en betaalbaar. Duurzaam behoud van uw dakgoot op lange termijn.

Dakgootreiniging door Antonio

HOOGWERKERVERHUUR

Gaat u liever zelf aan de slag? Dan kunt u bij ons ook een hoogwerker huren. Een hoogwerker (incl. bestuurder) is een ideaal én veilig middel om op grote hoogtes te werken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de hoogwerker. Een veilige en duurzame machine voor een scherpe prijs.