SPECIALISTISCHE reiniging

Groothandel

Antonio is een efficiënte en flexibele partner bij alle schoonmaakconcepten. Of u nu schoonmaakt in woningen, kantoren, zwembaden, scholen of groot winkelbedrijven. Wij gebruiken de beste middelen en materialen voor een schoon resultaat. Heeft u voor uw organisatie zelf schoonmaakmiddelen en materialen nodig, dan adviseren wij u graag vanuit onze kennis & ervaring en leveren wij precies dat wat nodig is. 

hygiëne concepten

Een hygiëne concept voor sanitair, keuken, pantry of productieruimte van antonio betekent kwaliteit en betrouwbaarheid: van het persoonlijk advies en de montage tot aan het verlenen van service. U hebt er geen omkijken meer naar. Of u nu een luxe, duurzaam of een budget oplossing zoekt. Dankzij ons brede aanbod is er voor elke stijl een passende oplossing.

Afval concepten

Waar gewerkt wordt ontstaat afval. Of het gaat om (tijdelijke)containerservice, afval inzamelsystemen of de levering van de nodige afvalzakken. Met onze kennis & ervaring zijn wij u graag zowel adviserend als uitvoerend van dienst.

Schoonloopmattenservice

De eerste indruk van een organisatie wordt al bepaald bij de entree. Schoonloopmatten beschermen de waardevolle vloer en zorgen voor een goede uitstraling. Hiernaast houden schoonloopmatten stof, vuil en vocht tegen. Van tijdelijke wintermatten tot permanente matten bent u bij ons aan het juiste adres.