een betrokken Schoonmaakbedrijf

Let’s shine. De werkomgeving van u en uw medewerkers verdient aandacht. Een schone (werk)plek draagt bij aan een goede sfeer, positieve uitstraling en prettige omgeving. 

Antonio shining places laat werkplekken weer stralen, zodat u kunt genieten van een schone werkomgeving. Genieten? Jazeker. Dat genieten gaat vaak in stilte, omdat een schone omgeving een basisvoorwaarde is. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten op maat tegen verantwoorde prijzen.

Onze shining makers zorgen met liefde voor uw gebouw. Van binnen tot buiten en van vloer tot plafond. Onze schoonmakers houden rekening met bijzondere situaties; of ze nu aan het werk zijn in een kantoor, grootkeuken, laboratorium of kinderdagverblijf. De shining makers van antonio komen uit de buurt en zijn zowel tijdens als buiten kantooruren beschikbaar.

Onze schoonmaakservive,
schoon en gebruiksklaar

Naast het reinigen van uw sanitair, keuken en overige ruimtes, zorgen wij er ook voor dat de ruimtes gebruiksklaar zijn. We vullen uw handdoekjesautomaat, zeepdispenser, vaatdoekjes en vaatwastabletten aan. U hoeft nergens naar om te kijken.

Wij bieden een ruime keuze uit ecologische, budgetvriendelijke en luxe oplossingen. Op basis van uw voorkeuren ontvangt u een helder aanbod als onderdeel van een facilitair plan. Met dit plan maken we uw ruimte optimaal hygiënisch.

Bent u op zoek naar bedrijf dat uw vloeren, interieur of exterieur reinigt in Arnhem, Ede of Nijmegen? Neem dan contact met ons op.

Schoonmaakonderhoud
voor

vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaand formuler in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Contact

    Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Dat kan via onderstaande contactgegevens.