Facilitaire diensten

Bedrijven, instellingen, ziekenhuizen en scholen; ze hebben allemaal een facilitaire dienst nodig als het gaat om het beheren, controleren en uitvoeren van huishoudelijke taken. Overweegt u een bedrijf in de arm te nemen dat niet alleen zorg draagt voor al uw schoonmaakdiensten, maar u ook ondersteunt bij diverse facilitaire diensten? Dan bent u bij Antonio Shining Places aan het juiste adres!

De facilitaire dienst van Antonio is werkzaam in Ede, Arnhem en Nijmegen en is van alle markten thuis! Lees hieronder meer over onze facilitaire dienstverlening.

Technische dienst

Heeft u geen klusjesman in dienst maar wel (regelmatig) een klus? Onze medewerkers verzorgen verschillende technische diensten, zoals het vervangen van lampen, aansluiten van apparatuur en (de)monteren van meubilair.

Contact

Bedrijfs catering

Waar goed werk wordt geleverd moet goed worden gegeten, zo eenvoudig is het, maar goed kan altijd beter. Als uw bedrijf in plaats van ‘gewoon goed’ gaat voor topresultaten, dan is voor uw bedrijfscatering alleen Delicious Food goed genoeg. Neem contact met ons op via het contactformulier of kijk op www.antoniofood.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

Contact

hygiëne concepten sanitair/ keuken/ pantry

Een hygiëne concept in een sanitaire, keuken of pantry ruimte van antonio betekent kwaliteit en betrouwbaarheid: van het persoonlijk advies en de montage tot aan het verlenen van service. U hebt er geen omkijken meer naar. Of u nu een luxe, duurzaam of een budget oplossing zoekt. Dankzij ons brede aanbod is er voor elke stijl een passende oplossing.

Contact

Terrein onderhoud

Zoekt u een bedrijf dat uw terrein in Arnhem, Ede of Nijmegen onderhoudt? Ook deze klus nemen onze medewerkers graag op zich! Zo ligt u terrein er altijd spik en span bij. Het ideale visitekaartje voor ieder bedrijf!

Contact

Interne verhuisservice

Interne verhuizingen zijn veelal kleine deelverhuizingen binnen een bedrijf of kantoor. Het is daarom niet nodig om een compleet verhuisbedrijf in te huren. Met onze verhuizers (per uur) heeft u de mogelijkheid om goedkoop intern te verhuizen: u huurt enkel het aantal verhuizers in voor het aantal uur dat u verhuishulp nodig heeft.

Contact

Schakel de facilitaire dienst van Antonio in!

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden van onze facilitaire diensten. Indien u meer informatie wenst kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via info@antonio.nl of telefonisch via (026) 3234334. U kunt natuurlijk ook gelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact
schoonster schoonster
schoonster schoonster