Bedrijfs catering

Waar goed werk wordt geleverd moet goed worden gegeten, zo eenvoudig is het, maar goed kan altijd beter. Als uw bedrijf in plaats van ‘gewoon goed’ gaat voor topresultaten, dan is voor uw bedrijfscatering alleen Delicious Food goed genoeg.

Delicious food voor elk bedrijf

Elk bedrijf verdient Delicious Food: van de grootste multinational tot een beginnende eenmanszaak. Daarom zijn we er voor iedereen, met catering om van te watertanden op elke locatie – van uw eigen kantoor of kantine tot de heerlijkste plekken om exclusief van Delicious Food te genieten.

Met Delicious Food haalt u precies de juiste ingrediënten in huis voor uw bedrijfsevenementen, personeelskantine, zakenlunches, borrels, of andere feestelijke gelegenheden. We regelen alles tot in de puntjes en precies volgens uw wensen, want wij geloven dat persoonlijke service op maat altijd het beste smaakt.

Antonio Delicious Food biedt pure gerechten, persoonlijk en op maat bereid met de mooiste verse ingrediënten, van de lekkerste kop koffie tot een zakenlunch van het allerhoogste niveau en meer: de culinaire professionals van Antonio Delicious Food staan voor u klaar.

Antonio delicious food

Delicious food voor elke gelegenheid

  •   Compleet verzorgde bedrijfslunches
  •   Vers bereid en bezorgd tot uw bord
  •   Sfeervolle zakenlunches en bedrijfsborrels op gepast niveau
  •   Uw eigen bedrijfskantine gerund door food professionals wanneer u    maar wilt
  •   Partycatering en evenementenservice
  •   Diners, personeelsfeesten, recepties en barbecues, op maat verzorgd    door onze catering managers

antonio Delicious Food voor elke gelegenheid

Bestel nu direct op onze website

Bestellen
schoonster schoonster
schoonster schoonster