Gevel reiniging

Het is de binnenkant die telt, maar de buitenkant die een eerste indruk geeft. Elke gevel is uniek en heeft gevelonderhoud en gevelreiniging op maat nodig. Vaak wordt het onderhoud aan gevels verwaarloosd of krijgen gevels minder aandacht dan ze verdienen. Dat vinden we bij Antonio Shining Places jammer. De buitenkant van uw gebouw is namelijk het visitekaartje voor uw onderneming. Tevens: goed uitgevoerd gevelonderhoud zorgt ervoor dat kosten in de toekomst zo veel mogelijk beperkt blijven.

De specialisten van Antonio Shining Places zijn experts in gevelonderhoud en gevelreiniging. Ze zijn opgeleid om alle soorten vervuilingen aan de buitenzijde van uw gebouwen te verwijderen. Afhankelijk van de ondergrond (bijvoorbeeld aluminium, rvs, hout, beton of steen) en het gewenste resultaat passen we de best passende schoonmaakmethode toe. We beheersen alle technieken. Zandstralen, reinigen met stoom, reinigen met hogedruk, chemische reiniging en meer.

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen is een vak apart. De graffiti zit vaak over een groot oppervlak en de verf dringt vaak door in het materiaal van de gevel. Maar als één partij graffiti kan verwijderen, is het wel Antonio. Wij hebben een team specialisten in dienst, die alles weten van ondergronden en de beste methodes om de vervuiling er weer af te krijgen. In alle gevallen is het zaak om de graffiti zo snel mogelijk van uw gevel te halen. Soms zijn meerdere schoonmaakbeurten of schoonmaakmethodes nodig om de graffiti weer van muren of gevels te krijgen. Als we uw gevel weer helemaal spic en span hebben, brengen we graag een anti-graffitilaag aan. Zo gaat de gevelreiniging de volgende keer een stuk makkelijker en sneller.

Ook wanneer je niet met graffiti te maken hebt (gehad), kunnen we een coating aanbrengen. In diverse kwaliteiten en kleuren. Vuilafstotend, vochtwerend, onderhoudsvriendelijk en duurzaam beschermend. Net wat nodig is om het gebouw die geweldige uitstraling te geven.

Bijzondere zorg voor bijzondere gevels

Gevels van monumenten hebben, in veel gevallen, bijzondere zorg nodig. Zorg die wij zonder meer kunnen leveren. Als je gevels reinigt, moet je weten wat je doet. Anders kunnen gevels onherstelbaar beschadigen. De shining makers van Antonio hebben de expertise in huis om elk monument te reinigen en te onderhouden volgens strenge specificaties.

schoonster schoonster
schoonster schoonster