Glasbewassing Arnhem, Nijmegen en omstreken

Glasbewassing

De glazenwassers van Antonio zijn echte vaklui, en echte vaklui vind je nog zelden.

Of het nu gaat om één ruit of om de glazen gevels van een 200 meter hoog gebouw de specialisten van Antonio wassen ze. Door heel Gelderland heen staan de Antonio-glazenwassers te trappelen om voor jou aan de slag te gaan.

Glazenwassen lijkt een simpel klusje, maar er komt meer bij kijken dan¬†je zou verwachten. Sommige¬†ruiten¬†zijn al jaren niet meer schoongemaakt en dan is een ‚Äėgewoon sopje‚Äô niet meer voldoende om de ruiten mooi schoon te krijgen. In andere gevallen zitten de ramen op moeilijk bereikbare plekken, of is het gewoon een enorme klus door de grote hoeveelheid glas of de oppervlakte van de ruiten.

De belofte van onze glazenwassers.

Binnenglas, buitenglas, separatieglas en glas waar dan ook in je gebouw: wij zorgen ervoor dat het glas streeploos schoon wordt. Onze glazenwassers werken onder alle weersomstandigheden en op elke gewenste hoogte. Ze hebben hiervoor een speciale opleiding, een moderne uitrusting en werken volgens de laatste veiligheidsnormen.

Schone ramen en een schone wereld.

Voor elke glazenwassersklus hebben onze glazenwassers de beste materialen en uitrusting om veilig te kunnen werken met het beste resultaat. We kiezen zorgvuldig de beste schoonmaakmiddelen met de minste belasting voor het milieu. Want naast een schoon gebouw bieden we je ook graag een schonere wereld.


Warning: Illegal string offset 'title' in /home/antonioshining/public_html/bedrock/web/app/uploads/cache/4ad265ca17d1d3c4d64ed06574382673057adbe6.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/antonioshining/public_html/bedrock/web/app/uploads/cache/4ad265ca17d1d3c4d64ed06574382673057adbe6.php on line 11
schoonster schoonster
schoonster schoonster