Ongedierte bestrijding

We houden van het leven, maar bestrijden ongedierte.

Ongedierte in jouw (bedrijfs)pand. Je moet er waarschijnlijk niet aan denken. Daarom doen wij dit voor jou. De ongediertespecialisten van Antonio zijn namelijk wel wat gewend. We kijken niet meer op van kakkerlakken, wespen, mieren, muizen, ratten of ander ongedierte en weten hoe we hiermee om moeten gaan.

Zeker bij agrarisch bedrijven en bedrijven in de voedingssector is hygi√ęne en voedselveiligheid van groot belang. Daar kun je geen plaagdieren of ongedierte bij gebruiken. Maar ook in andersoortige bedrijven kan ongedierte een echte plaag vormen. Bij Antonio pakken we ongedierte bij de bron aan. We verwijderen niet alleen de¬†plaagdieren, maar zorgen er ook voor dat ze niet terug kunnen komen.

Dit alles doen we zorgvuldig en snel, zodat jij er zo min mogelijk last van hebt. Nadat de specialisten van Antonio Shining Places zijn geweest, kun je ervan op aan dat je werkomgeving weer ongediertevrij is.

Wat voor soorten ongedierte kunnen wij bestrijden?

Eigenlijk kunnen de specialisten van Antonio alle soorten ongedierte bestrijden en ongediertewering tegen alle soorten ongedierte bieden. Bel ons en de kans is groot dat we het voor je op gaan lossen. De mees voorkomende vormen van ongediertebestrijding zijn de volgende:

Rattenbestrijding

Muizenbestrijding

Mierenbestrijding

Zilvervisjesbestrijding

Wespenbestrijding

Kakkerlakkenbestrijding

Mollenbestrijding

Houtwormbestrijding

Vogelwering

Heb je last van andere plaagdieren? Bel ons voor een passende oplossing. De bestrijding van elke plaagdierensoort vergt een andere aanpak. We helpen je graag met een advies op maat en voeren dat ook voor je uit. Snel en veilig. Zodat jij zorgeloos kunt werken in een gezonde en veilige omgeving.

schoonster schoonster
schoonster schoonster