Project informatie

Cocon vastgoed management

juni 30, 2020

Antonio verzorgt een beleving

“Schoon is een beleving, dat ervaren wij elke dag”, stelt Frank van der Wal. Als vastgoedbeheerder bij Cocon Vastgoed Management is hij verantwoordelijk voor diverse panden door heel Nederland. Vanuit die positie doet hij zaken met Antonio Shining Places. Hij is lovend over de bedrijfscultuur: “Heel betrokken, initiatiefrijk en naar mijn mening een ook een beetje te bescheiden!”

Schoonmaken is een wonderlijk beroep, vindt Frank, omdat het pas opvalt als het níet is gedaan. Frank: “We vinden het vanzelfsprekend dat ruimtes schoon zijn. De meeste mensen staan pas stil bij schoonmaken als het vies is. Een schone werkomgeving is dus een beleving, iets waar Antonio Shining Places in belangrijke mate aan bijdraagt.” Cocon Vastgoed Management regelt de dagelijkse gang van zaken in tal van bedrijfsverzamelgebouwen door heel Nederland.

Betrokkenheid

Van de algemene ruimtes tot de buitenruimtes en zelfs de glasbewassing. Frank zocht expliciet naar een schoonmaakbedrijf dat niet te groot is maar ook niet te klein. “Kleine zelfstandigen bieden te weinig continuïteit en grote landelijke bedrijven vind ik te afstandelijk. Antonio Shining Places is van origine een familiebedrijf. De betrokkenheid, professionaliteit en kwaliteit is hoog. Bovendien is hun prijs heel concurrerend. Al vind ik de kwaliteit van de schoonmaak en de medewerkers veel belangrijker.”

Veel eigen initiatief

Frank: “Antonio heeft een stabiel bestand van medewerkers. Bij hun werkzaamheden is veel ruimte voor eigen initiatief en daar weten zij goed mee om te gaan. We merken dat de medewerkers zelf het ook heel belangrijk vinden dat hun werk goed is. Ze werken geen lijstje af maar ze denken echt mee. Ze houden zelf het gebouw in de gaten en voelen zich verbonden. De tevredenheid daarover merk je bij iedereen die gebruik maakt van het gebouw. Steeds meer huurders van onze bedrijfsverzamelgebouwen schakelen ook de diensten in van Antonio.”

Trots

De dagelijkse communicatie tussen de vastgoedbeheerder en de schoonmakers op de werkvloer verloopt prettig. Aanvullend schakelt hij zo nu en dan rechtstreeks met de contactpersoon op het antonio-kantoor. Frank: “Als iets niet goed schoon is of vergeten, dan is het meestal dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag opgelost. Ik merk veel coulance van hun kant, iets wat ze bij antonio vanzelfsprekend vinden. Net zoals de flexibiliteit van hun medewerkers of de duurzame schoonmaakmiddelen waar ze mee werken. Ze benoemen dat vind ik te weinig, maar het maakt hun juist heel bijzonder. Wat mij betreft mogen ze daar trots op zijn!”

Onze shining places

Overal in Nederland

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
schoonster schoonster
schoonster schoonster