Project informatie

Dirkzwager advocaten en notarissen

juni 19, 2020

Betrokkenheid en flexibiliteit in optima forma

Al meer dan twintig jaar laten de medewerkers van Antonio Shining Places de poetsdoeken wapperen in de vestigingen van Dirkzwager Advocaten en Notarissen. Genoveva Hoppenreijs, Hoofd Facilitaire dienst, is alleen maar positief: “Ook al is Antonio een sterk groeiende organisatie, ze weten altijd de menselijke maat te houden!”

Dirkzwager Advocaten en Notarissen heeft zo’n 260 werkplekken, verdeeld over drie locaties in Arnhem en Nijmegen. Genoveva: “Als je al zo lang samenwerkt, kan dat alleen maar betekenen dat we heel tevreden zijn. De betrokkenheid en persoonlijke aandacht is buitengewoon. Zowel naar ons als opdrachtgever, maar ook tussen de schoonmakers onderling is er zo’n goede sfeer.”

Meedenken

“Antonio is professioneel en denkt mee. Een voorbeeld? Jaarlijks houden wij een grote schoonmaak van onze natuurstenen vloeren. Dat is best een organisatie voor ons bedrijf, omdat we dan een dag lang geen gebruik kunnen maken van het pand. Antonio kwam met een alternatief dat veel beter uitkwam. De dag na Hemelvaart is ons kantoor gesloten. Antonio is zo flexibel om juist die dag en het daaropvolgende weekend wél aan de slag te gaan zodat ons kantoor tijdens de gebruikelijke werkmomenten beschikbaar is.”

Professioneel

“Onze advocaten werken 24/7. Veelal op onregelmatige tijden. Het is voor de schoonmakers daarom niet altijd mogelijk om het werk volgens een vaste regelmaat uit te voeren. Het is heel bijzonder dat het team van antonio daar vlekkeloos op inspeelt. Ze schatten zelf in welke ruimtes ze eerst kunnen doen en welke later. Ze doen er alles aan zodat ons werk zo ongehinderd mogelijk door kan gaan en alles toch spic en span is. Flexibiliteit in optima forma!”

Hart voor ‘t werk

Het team is heel trouw, sommige medewerkers komen al jarenlang bij de advocaten en notarissen over de vloer. “De betrokkenheid en vriendelijkheid van de mensen van antonio is kenmerkend. Ze hebben hart voor hun werk. Wij waarderen dat enorm. Ze krijgen dan ook regelmatig een pluim van ons. Wat lekkers bij de koffie, een hartelijk woord of een compliment als ze meedenken. Ze horen er echt bij.”

Onze shining places

schoonster schoonster
schoonster schoonster