Een betrokken schoonmaakbedrijf

Let’s shine. De werkomgeving van u en uw medewerkers verdient aandacht: het moet schoon zijn en hygiëne speelt een belangrijke rol. Antonio Shining Places laat werkplekken weer stralen, zodat u geniet van een schone werkomgeving. Genieten? Jazeker. Dat genieten gaat vaak in stilte, omdat een schone omgeving een basisvoorwaarde is. Dáár zorg voor dragen, dat is precies waar onze shining makers plezier in hebben.

Een schone (werk)plek draagt bij aan een goede sfeer, positieve uitstraling en hygiënische omgeving. Onze Shining Makers vinden hun werk leuk en zorgen met liefde voor uw gebouw. Dat maakt dat wij voor elke schoonmaakdienst een passende schoonmaker hebben. Van binnen tot buiten en van vloer tot plafond. U heeft niet eens meer door dat uw ruimte vies zou kunnen zijn!

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en zijn uiterst betrouwbaar. Onze schoonmakers houden rekening met bijzondere situaties; of ze nu werken in een kantoor of een grootkeuken, een laboratorium of een speelruimte van een kinderdagverblijf. De Shining Makers van Antonio komen uit de nabije regio en zijn zowel tijdens als buiten kantooruren beschikbaar.

Onze schoonmaakservice schoon en gebruiksklaar

Naast het reinigen van uw sanitair, keuken en overige ruimtes, zorgen wij er ook voor dat de ruimtes gebruiksklaar zijn. We vullen uw handdoekjesautomaat, zeepdispenser, vaatdoekjes en vaatwastabletten aan. U hoeft nergens naar om te kijken.

Wij bieden een ruime keuze uit ecologische, budgetvriendelijke en luxe oplossingen. Op basis van uw voorkeuren ontvangt u een helder aanbod als onderdeel van een facilitair plan. Met dit plan maken we uw ruimte optimaal hygiënisch.

Arnhem, Ede en Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Antonio heeft vestigingen in Arnhem, Ede en Nijmegen. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom onze vestigingen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Elst, Huissen, Overasselt, Berg en Dal, de Ooijpolder, Veenendaal, Renswoude of Lunteren? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten op maat tegen verantwoorde prijzen.

Naast schoonmaakdiensten leveren wij ook facilitaire diensten, specialistische reiniging en glasbewassing. Bovendien kunt u bij schoonmaakbedrijf Antonio terecht voor bedrijfscatering en receptie- en gastvrouwendiensten

schoonster schoonster
schoonster schoonster