Schoonmaakbedrijf Arnhem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf in Arnhem? Antonio maakt dat u uw plek in Arnhem en omgeving als vanzelfsprekend schoon ervaart. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt de volgende diensten binnen een straal van 25 kilometer rondom Arnhem:

  • Schoonmaak
  • Glasbewassing
  • Facilitaire diensten
  • Specialistische reiniging
  • Bedrijfscatering

Schoonmaakbedrijf Antonio gaat vakkundig te werk, is betrouwbaar en creëert van uw werkplek Shining Places. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden van onze schoonmaakdiensten en overige diensten te bespreken.

Waarom Antonio shining places

Antonio Shining Places staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Onze enthousiaste Shining Makers maken uw bedrijf in no time spic en span. En onze schoonmakers hebben verstand van hun vak. Ze adviseren u graag en blijven naar uw wens luisteren. Na een tijdje weet u niet eens meer wat het woord ‘vies’ betekent!

Hét schoonmaakbedrijf van Arnhem, al meer dan 40 jaar!

Wij hechten waarde aan korte communicatielijnen en grote slagkracht. Daarom werken we in een straal van 25 kilometer rondom ons bedrijfspand in Arnhem. Wij hebben onder andere klanten in: Arnhem, Bemmel, Dieren, Doetinchem, Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort en Zevenaar. Waar u ook bent in de wijde regio rondom Arnhem, wij zijn er voor u!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Arnhem dat Shining Places voor u creëert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via contact@antonio.nl of vul onderstaand offerteformulier in.

Overal in Nederland

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
schoonster schoonster
schoonster schoonster