Specialistische reiniging

Naast de standaard schoonmaakklussen hebben wij de expertise, het materiaal en de mankracht in huis om specialistisch te reinigen. Onze medewerkers weten raad met speciale materialen, ruimtes en ongewone situaties. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze u bovendien deskundig adviseren.

Schoonmaak opleveringen

Een opleveringsschoonmaak door de shining makers van antonio houdt in dat uw gebouw of specifieke ruimtes gebruiksklaar worden opgeleverd. Het kan daarbij gaan om schoonmaak na oplevering van nieuwbouw of na renovatie van bestaande bouw. Onze opleveringsschoonmaak is ook ideaal voor wanneer u uw pand wilt verkopen en het een frisse schoonmaakbeurt wilt geven. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en goed opgeleid, eigen en gekwalificeerd personeel. U kunt iedere oplevering dus met een gerust hart volledig aan ons overlaten.

Contact

Ongedierte bestrijding

U kunt onze facilitaire dienstverlening zelfs inschakelen wanneer u last heeft van ongedierte. Wij bestrijden het ongedierte en geven deskundig advies om een plaag in de toekomst te voorkomen.

Contact

Vloeren reinigen en onderhouden

Heeft u een vloer die er niet meer zo schoon uitziet? Antonio helpt u met het reinigen van elke harde of zachte vloer. Onze schoonmakers behandelen onder andere linoleum, ESD (Electro Static Discharge), marmoleum, PVC vloeren, tegels, natuursteen, tapijt (zowel hoog- als laagpolig) en parket. Geen vloer is ons te gek.

Contact

Interieur reinigen en onderhouden

Shining oppervlakken bereik je door dagelijks schoon te maken. Antonio gaat verder. Want wat is een Shining Place eigenlijk? Voor ons is dit een ruimte die van binnen & buiten en van boven tot onder schoon is. Daarvoor moet uw interieur ook eens in de zoveel tijd diep gereinigd worden. Antonio is gespecialiseerd in dieptereinigingen en reinigt plafonds, raamdecoratie, sanitair, (groot)keukens, airco’s, koffiemachines en computers grondig. Dat is wel zo hygiënisch.

Contact

Exterieur reinigen en onderhouden

Naast de schoonmaak van uw interieur is het belangrijk om het exterieur van uw pand goed te onderhouden. Denk hierbij aan het reinigen van uw dakgoot, gevel of kozijnen. Op deze manier voorkomt u achterstallig onderhoud en verlengt u de levensduur van het exterieur. Van het reinigen van uw dakgoot tot het verwijderen van raamfolie: al uw klussen rondom uw huis of bedrijfspand realiseert Antonio voor u!

Contact

Gevel reiniging

De gevel van uw woning of bedrijfspand is de eerste indruk die uw bezoeker krijgt. Met de juiste behandeling van de gevel heeft u jarenlang plezier van uw investering. De shining makers van Antonio zorgen voor een fraaie en schone uitstraling, waardestijging en duurzaam behoud van uw gevel op lange termijn.

Contact
schoonster schoonster
schoonster schoonster