Interieur reinigen en onderhouden

Shining oppervlakken bereik je door dagelijks schoon te maken. Antonio gaat verder. Want wat is een Shining Place eigenlijk? Voor ons is dit een ruimte die van binnen & buiten en van boven tot onder schoon is. Daarvoor moet uw interieur ook eens in de zoveel tijd diep gereinigd worden. Antonio is gespecialiseerd in dieptereinigingen en reinigt plafonds, raamdecoratie, sanitair, (groot)keukens, aircoÔÇÖs, koffiemachines en computers grondig. Dat is wel zo hygi├źnisch.

Plafondreiniging en wandreiniging

Plafonds en wanden raken vervuild door aanslag van vet, stof of nicotine. Een vies plafond of wand zorgt ervoor dat een ruimte er niet representatief uitziet. Daarnaast is het niet bepaald bevorderlijk voor de gezondheid van uw medewerkers, die elke dag in de ruimte vertoeven. Onze Shining Makers maken uw plafonds grondig schoon en nemen daarnaast profielen, roosters, armaturen en rookmelders mee. Last van nicotine aanslag? Ook dit verwijderen wij bij Antonio.

 

Gordijnen, vitrage, lamellen of luxaflex schoonmaken

Raamdecoratie, zoals gordijnen en lamellen, ziet er na verloop van tijd door aanslag van vet, stof en nicotine niet meer zo netjes uit. Vervuilde raamdecoratie komt de representativiteit van een ruimte niet echt ten goede. Eens in de zoveel tijd is het dan ook verstandig om uw gordijnen, vitrage, lamellen of luxaflex grondig te reinigen. Ziet u geen verontreiniging? Dat is mogelijk, want viezigheden zijn niet altijd met het blote oog zichtbaar. Daarom is het belangrijk om deze onzichtbare vervuiling aan te pakken. Dat doen we onder andere door het stomen van gordijnen en vitrages. Daarnaast bezitten we verschillende technieken om lamellen of luxaflex grondig te reinigen.

Dieptereiniging sanitair

Een vies toilet? Vervuiling, lekkende kranen, verstopte wastafels of kapotte toiletbrillen zorgen ervoor dat uw sanitaire voorzieningen onhygi├źnisch ogen. En dat terwijl een schoon ogende sanitaire ruimte het visitekaartje van uw onderneming of instelling is. Daarom inspecteren wij regelmatig uw sanitair grondig op hygi├źne en technisch onderhoud. Onze gespecialiseerde medewerkers werken volgens gedetailleerde methoden en uitsluitend met gespecialiseerde middelen. Na een inspectie verwijderen zij alle vervuiling van de sanitaire objecten. Ze reinigen ook de sanitaire aansluitingen in- en uitwendig, controleren de werking en repareren zo nodig de onderdelen van de sanitaire installatie. Met een onderhoudsabonnement heeft u geen omkijken meer naar uw sanitaire onderhoud. Dan signaleren onze schoonmakers direct wanneer onderhoud nodig is.

 

Dieptereiniging grootkeuken

en plaats waar hygi├źne van uiterst belang is, is de keuken. Shining Places zijn hygi├źnisch en veilig voor de mensen die er werken en het voedsel dat zij bereiden. Bovendien voldoen Shining Places aan het HACCP-systeem.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw keuken een Shining Place wordt. Ze reinigen uw apparaten grondig met speciale reinigingsmiddelen. Daarnaast verwijderen ze vuil, stof en vet op moeilijk bereikbare plaatsen, vervangen kitnaden en controleren aansluitingen. Heeft een Antonio-medewerker een bezoek aan uw keuken gebracht? Dan is deze voortaan een echte Shining Place: 100% schoon. En met een onderhoudsabonnement heeft u geen omkijken meer naar uw keuken, want onze schoonmakers signaleren dan wanneer een dieptereiniging of onderhoud nodig is.

Reiniging airconditioning of climate control

Is er een airconditioning, climate control of luchtbehandelingsinstallatie in uw bedrijfspand aanwezig? Dan is het van groot belang dat u deze regelmatig grondig reinigt. Waarom? Een luchtbehandelingsinstallatie filtert inkomende lucht en brengt deze op temperatuur. De vervuilende stoffen blijven in het systeem hangen. Na verloop van tijd tasten de stoffen het filterende vermogen van de airconditioning of climate control aan. Daardoor werkt uw systeem minder goed. Om de luchtkwaliteit op peil te houden, reinigt Antonio uw luchtbehandelingsinstallatie. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het grondig schoonmaken van uw airconditioning, climate controle of luchtbehandelingsinstallatie.

 

Onderhoud en service koffieautomaten

Als bedrijf gebruikt u waarschijnlijk vaak uw koffieautomaat. Daarom is het van belang dat u deze krachtpatser regelmatig grondig reinigt. Onze medewerkers maken uw koffieautomaat z├│ schoon, dat u dit gegarandeerd proeft aan de koffie. Daarnaast vullen we de automaat eventueel voor u bij. We vullen de machine met producten die u zelf aanschaft, maar bieden ook de mogelijkheid om koffie aan te leveren. U heeft keuze uit een ruim assortiment A-merk producten.

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Computer reiniging

Elk bedrijf gebruikt tegenwoordig wel computers en andere elektronische apparatuur, zoals printers, faxen en telefoontoestellen. Elektronische apparaten trekken veel stof aan. En met stof op uw apparaten werkt u niet echt lekker. Het is dan ook van groot belang om uw apparaten periodiek te laten reinigen, zodat ze naar behoren blijven werken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het reinigen van elektronische apparatuur, zowel van binnen als van buiten.

schoonster schoonster
schoonster schoonster