Vloeren reinigen en onderhouden

Heeft u een vloer die er niet meer zo schoon uitziet? Antonio helpt u met het reinigen van elke harde of zachte vloer. Onze schoonmakers behandelen onder andere linoleum, ESD (Electro Static Discharge), marmoleum, PVC vloeren, tegels, natuursteen, tapijt (zowel hoog- als laagpolig) en parket. Geen vloer is ons te gek.

Een langere levensduur

Iedere vloer vraagt om een specialistische manier van reinigen en onderhouden. We stellen een onderhoudsplan samen voor uw vloeren en zorgen ervoor dat uw vloer er continu verzorgd uitziet. Naast een hygi├źnisch uiterlijk zorgt het reinigen en onderhouden van uw vloer ook voor een langere levensduur. Onze schoonmakers zorgen met alle liefde voor uw vloer. Dan loopt u straks weer op een schone ondergrond.

 

Parket of eiken houten vloer

Heeft u een parketvloer of eikenhouten vloer en wilt u deze schoonmaken? Dan dient de vloer in de meeste gevallen geschuurd en gelakt te worden. Onze schoonmakers zorgen op die manier voor een frisse vloer, die weer zal Shinen!

(Perzisch) tapijt reinigen

Vuil hoopt zich snel op in de vezels van een tapijt en laat zich moeilijk verwijderen. Niet echt fris natuurlijk. Enkele keren per week stofzuigen is bovendien meestal niet voldoende om uw tapijt op lange termijn schoon en fris te houden. Onze medewerkers reinigen daarom uw tapijt grondig en zorgen ervoor dat uw tapijt er weer als nieuw uit komt te zien. Opnieuw impregneren zorgt ervoor dat uw tapijt beter schoon te houden is. Dat is wel zo hygi├źnisch.

 

Natuursteen vloer onderhouden en reinigen

Een natuurstenen vloer vraagt om een speciale behandeling. Om de natuurlijke uitstraling te behouden, voeren we enkele behandeltechnieken uit. Zo polijsten, schuren en impregneren we de vloer en verwijderen we vlekken. Met behulp van speciale machines worden de marmerpori├źn gevuld met ultra fijne kristallen. De vloer wordt helderder van kleur, krijgt een prachtige glans en is harder. Daardoor ontstaan er minder snel beschadigingen. Voor het onderhouden van uw natuursteenvloer moet u bij Antonio en zijn Shining Makers zijn.

Onderhoudsplan voor uw vloeren

Naast eenmalige reiniging stellen wij naar wens ook een geheel onderhoudsplan op voor uw vloer. We voeren een dieptereiniging uit. Dit volgen we op door periodieke oppervlakkige reinigingen. Bij een dieptereiniging reinigen we uw vloer grondig en geven we deze een onderhoudsbeurt. Als we met een oppervlakkige reiniging niet meer het gewenste resultaat bereiken, voeren we weer een dieptereiniging uit. Een dergelijke cyclus duurt ongeveer drie jaar. Interesse in een onderhoudsplan voor uw vloer?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

schoonster schoonster
schoonster schoonster