Exterieur reinigen en onderhouden

Naast de schoonmaak van uw interieur is het belangrijk om het exterieur van uw pand goed te onderhouden. Denk hierbij aan het reinigen van uw dakgoot, gevel of kozijnen. Op deze manier voorkomt u achterstallig onderhoud en verlengt u de levensduur van het exterieur. Van het reinigen van uw dakgoot tot het verwijderen van raamfolie: al uw klussen rondom uw huis of bedrijfspand realiseert Antonio voor u!

Dakgoot reiniging

“Voorkomen is beter dan genezen.” Een toepasselijk spreekwoord als het gaat om dakgootreiniging. Door het jaarlijkse reinigen van uw dakgoot voorkomt u lekkage, verstopping en verzakking. Zo verlengt u de levensduur van uw dakgoot en bespaart u uiteindelijk kosten. Naast uw dakgoot reinigen onze Shining Makers ook uw platte dak. Bovendien maken ze uw afvoer en roosters schoon, voeren het vuil af en melden eventuele mankementen.

 

Gevelreiniging

Weersinvloeden, vogeluitwerpselen, algengroei, mossen en schimmels vormen een bedreiging voor uw gevelmateriaal. U wilt immers niet dat uw gevel afbrokkelt. Bovendien ziet een schone gevel er netter uit. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat uw gevel er weer fris uitziet. Naast de reiniging van uw gevel kunnen wij deze ook coaten. Dit zorgt voor een minder snelle hechting van vuil aan het geveloppervlak, zodat u langer geniet van uw verzorgde gevel.

Graffiti verwijdering

Graffiti op uw gevel, rolluik, muur of raam? Elke winkelier herkent dit scenario. Het verwijderen van graffiti is een tijdrovende klus. Antonio wil dit werk graag uit uw handen nemen. Dit doen wij door de graffiti snel en vakkundig te verwijderen met een minimale beschadiging aan de ondergrond. Onze medewerkers hebben kennis en veel ervaring met het verwijderen van graffiti. Wij zijn het vaste adres voor een groot aantal bedrijven en instanties als het gaat om graffitiverwijdering. Indien gewenst reinigen we uw graffiti volledig biologisch (check www.bioclean.nl). Na onze deskundige verwijdering ziet uw gevel, rolluik, muur of raam er weer als nieuw uit. Vervolgens brengen wij een anti-graffiti coating aan die er in het vervolg voor zorgt dat de graffiti minder goed hecht aan het oppervlak.

 

Raamfolie verwijderen

Voor het verwijderen van plastic raamfolie, bestickering of belettering moet u ook bij Antonio zijn. Onze schoonmakers verwijderen uw raamfolie of raamdecoratie vakkundig. Daarnaast zorgen zij voor een efficiënte reiniging van uw raam. Wilt u nieuwe belettering? Dat kan direct na de verwijdering. Wij brengen deze nieuwe belettering vakkundig aan zonder luchtbellen. Wij zorgen dat uw raamreclame optimaal tot zijn recht komt.

Kunststof kozijnen reinigen

Onderhoudsvrije kunststof kozijnen zijn vaak maar een droom. Weersinvloeden, regenwater en ongedierte zorgen voor een verontreinigend aanzicht van uw kunststof kozijn. Daarnaast krijgen kunststof kozijnen een zichtbaar donkere waas door vervuiling. Herkenbaar? Onze medewerkers helpen u graag en maken uw kunststof kozijnen vakkundig schoon. Ook brengen zij een beschermende coating aan. Deze coating zorgt ervoor dat vuil minder goed hecht aan het kozijn en verlengt de levensduur van het kozijn. Ook met het schoonmaken en behandelen van kunststof kozijnen hebben onze medewerkers veel ervaring. Zij zorgen ervoor dat uw kozijnen er weer uitzien als nieuw.

 

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen zijn helemaal van deze tijd en overal terug te vinden. Wist u dat weersinvloeden en vogeluitwerpselen invloed hebben op zonnepanelen en ervoor kunnen zorgen dat uw panelen tot 15% minder energie opwekken? Een regenbui is niet voldoende om de zonnepanelen schoon te houden. Het goed onderhouden van zonnepanelen is daarom belangrijk voor de levensduur en het rendement van uw zonnepanelen. Kraanwater zit vol met mineralen en zorgt voor onomkeerbare schade aan uw panelen. Daarom biedt Antonio u graag een oplossing. Dat doen we met Osmosewater. Het reinigend vermogen van mineraal- en zoutvrije Osmosewater is sterker dan dat van leidingwater. Het zorgt ervoor dat uw zonnepanelen weer optimaal functioneren. Ook bij het reinigen van uw zonnepanelen houden onze medewerkers rekening met het milieu: ze gebruiken geen chemicaliën.

schoonster schoonster
schoonster schoonster