Uitzendbureau

Antonio richt zich zowel op beginnende als ervaren schoonmaak krachten en specialistische glazenwassers / reinigers. Ook hebben wij veel tijdelijke arbeidskrachten aan het werk met verschillende opleidingsniveaus, werkervaring en vakrichtingen. Denk hierbij aan scholieren, studenten maar ook moeders die tijdelijk (parttime) bij ons aan de slag gaan totdat de kinderen naar school gaan of opleidingen zijn afgerond.

Onze klanten waarderen onze samenwerking en creativiteit waardoor wij in 2019 gestart zijn met htr-werkt uitzendbureau. Naast het organiseren van de traditionele schoonmaak diensten werven en selecteren wij voor onze opdrachtgevers op individuele vacatures. Zo zijn wij voor vaste en tijdelijke periodes een breed inzetbare partner geworden.

Wij bieden onze (tijdelijk) arbeidskrachten meerwaarde vanwege een groot netwerk en vinden in ons een springplank naar ander werk als de tijd hier rijp voor is.

Ons onderscheidend vermogen in deze uitgebreide dienstverlening zit in de nauwe band die wij met onze medewerkers weten te realiseren. Op deze manier weet antonio in samenwerking met htr-werkt u te voorzien van herintredende of nieuwe gediplomeerde arbeidskrachten en voegen wij, naast een schone werkomgeving, nog meer waarde toe aan uw organisatie.

Voor Uitzenden en Werving & Selectie bent u bij ons in goede handen.

schoonster schoonster
schoonster schoonster