Vloer onderhoud

Mooie vloeren vragen om een vloerenspecialist

Soms is een bezem genoeg, een andere keer heb je een stofzuiger of een schoonmaakmachine nodig. En echt bijzondere vloeren vragen om een maatwerkoplossing. De vloerspecialisten van antonio shining places weten precies wat voor welke vloer nodig is. En wat niet. Onze specialisten zijn niet alleen opgeleid om uw vloer te reinigen maar ook om uw vloeren te onderhouden.

Voor elke vloer een vloerspecialist

Alle vloersoorten vereisen een eigen manier van onderhoud. Een schone vloer willen we allemaal, maar ook dat-ie lang meegaat en dat de onderhoudskosten niet uit de klauwen lopen. Allemaal zaken die voor antonio vanzelfsprekend zijn. De specialisten van antonio houden van vloeren!

Naast het soort vloer zijn natuurlijk ook het gebruik en de belasting van de vloer een bepalende factor. Vloeren van kantoren, scholen en fabrieken hebben allemaal zo hun eigen normen als het op reinigen en onderhoud aankomt. Mede hierdoor is een universele schoonmaakbeurt zelden een goed idee. Bij antonio shining places hebben we speciale schoonmaakmethoden voor tapijt, linoleum en harde en houten vloeren. Wij bieden verschillende oplossingen in materiaal en in schoonmaakmiddelen. Maar vooral oplossingen in mensen. Want onder de streep is schoonmaak vooral mensenwerk. Van vaklieden die weten wat ze doen en waarom. En die houden van hun werk en dragen graag de zorg voor uw vloeren.

Het beste voor vloeren en mensen

Naast een grondige en hygiënische schoonmaak van alle vloertypen, besteden we bijzondere aandacht aan de middelen die we hiervoor gebruiken. Het laatste wat we willen is dat deze middelen een aanslag vormen op het milieu. Of op de gezondheid van de mensen die bij jou over de vloer komen.

Door heel Gelderland heen kun je een beroep doen op jouw antonio vloerspecialist. Hij of zij komt graag bij je langs om samen met jou naar je vloeren te kijken. En we laten het natuurlijk niet alleen bij kijken, maar we komen vooral met adviezen en acties. Hoe het beter kan. Hoe het praktischer kan. Hoe het voordeliger kan. Alles voor je vloer en voor jou. Mocht je nu vloeren hebben verspreid door heel Nederland? Ook dan kun je een beroep op ons doen.

schoonster schoonster
schoonster schoonster